Υλικά:
- 2 πακέτα μπισκότα πτί-μπέρ
- 1 κούπα γάλα (200 ml)
- 1/2 κούπα ζάχαρη
- 125 γρ. μαργαρίνη
- 3 κ.σ. κονιάκ
- 3 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση:
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε μαζί το γάλα, με την μαργαρίνη και την ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το κακάο και το κονιάκ και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
- Εν τω μεταξύ έχετε θρυμματίσει τα μπισκότα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Όταν το μείγμα έχει την σωστή θερμοκρασία το ρίχνετε στο μπολ με τα μπισκότα και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Βάζετε το μείγμα σε μία λαδόκολλα και με τη βοήθεια της λαδόκολλας δίνετε το σχήμα του κορμού.
- Βάζετε στο ψυγείο και αφήνετε τουλάχιστον 2-3 ώρες να παγώσει.
Τη συνταγή αυτή μας την χάρισε ο Μιχαλης απο το Διαβατό Ημαθείας. Τον ευχαριστούμε πολύ που την μοιράστηκε μαζί μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου