Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξυπόλητη τυρόπιτα



Υλικά:
  • 250γρ. βιτάμ
  • 2 Κεσεδακια γιαουρτι
  • 1 Μπέικιν πάουντερ
  • 1 νεροπότηρο αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 5 Αυγά
  • 400 γρ Φέτα Καλαβρύτων
  • 200γρ Κεφαλογραβιέρα Κρήτης
  • Λίγο μάραθο ψιλοκομμένο
  • Λίγο πιπέρι




Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μπώλ, τρίβουμε τα τυριά, προσθέτουμε τα γιαούρτια, το βιτάμ σε κυβάκια και ανακατέυουμε καλά το μείγμα.
  2. Προσθέτουμε το αλέυρι με το μπέικιν, το μάραθο και το πιπέρι.
  3. Τέλος τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει ελαφρώς και ανακατέυουμε όλα τα υλικά μαζί.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα Pyrex η ταψί που το έχουμε βουτυρώσει και πασπαλίσει με αλέυρι για να μη μας κολήσει.
  5. ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.

Η συνταγή είναι της κυρίας Νατάσας απο τον πύργο, την ευχαριστούμε πολύ που την μοιράστηκε μαζί μας!


Καλή σας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου