Υλικά:
- 4 σνίτσελ κοτόπουλου
- 100 γρ. τριμμένη φέτα
- λιαστή ντομάτα ή φρέσκια σάλτσα
- λίγο αλεύρι
- 2 αυγά χτυπημένα με λίγο γάλα
- 4-5 κσ τριμμένη φρυγανιά
- πάπρικα
Εκτέλεση:
- Πασπαλίζουμε τα σνίτσελ με πάπρικα.
- Απλώνουμε στο καθένα τη φέτα και τη ντομάτα.
- Τα τυλίγουμε σε ρολάκια στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες.
- Τα περνάμε από το αλεύρι.
- Μετά τα βουτάμε στο αυγό.
- Τέλος τυλίγουμε στη φρυγανιά.
- Αφήνουμε στο ψυγείο μισή ώρα να ξεκουραστούν.
- Τηγανίζουμε στη φριτέζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου